Φωτεινές:
Φωτεινές επιγραφές από προφίλ αλουμινίου, με πρόσοψη από plexiglas ή εύκαμπτο υπόστρωμα (μουσαμάς που επιτρέπει την διαφυγή του φωτισμού γνωστό και ως flex face). Ο φωτισμός επιτυγχάνεται είτε με λαμπτήρες φθορισμού είτε με led. Το δημιουργικό έχει δύο τρόπους τυπώματος: Με αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης ή με αυτοκόλλητο βινύλιο.
Νέον:
Φωτεινοί υαλοσωλήνες υψηλής απόδοσης σε διάφορα χρώματα και σχέδια με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
Led:
Το led αποτελεί το επόμενο βήμα στην τεχνολογία φωτισμου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ηλεκτρονικές επιγραφές με τρεχούμενα ή στάσιμα μηνύματα, σφηνωτά σε πλαστικές ή μεταλλικές επιγραφές και σε 3d μεταλλικά ή πλαστικά γράμματα.
Μεταλλικές:
Από αλουμίνιο ή λαμαρίνα, βαμμένες ηλεκτροστατικά με σκελετό από γαλβανιζέ στραντζαριστά. Το δημιουργικό έχει δύο τρόπους τυπώματος: Με αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης ή με αυτοκόλλητο βινύλιο.
3d γράμματα:
Μεταλλικά τρισδιάστατα γράμματα από γαλβανιζέ λαμαρίνα βαμμένα σε επιθυμητά χρώματα ή inox, με δυνατότητα φωτισμού από την πίσω πλευρά τους (κρυφός) ή πρόσοψη από Plexiglas και φωτισμό στην μπροστινή τους όψη. Ο φωτισμός επιτυγχάνεται είτε με νέον είτε με led. Μπορούν να παραχθούν και 3d γράμματα με όλο τους το σώμα από λευκό ή έγχρωμο Plexiglas.
Plexiglas:
Επιγραφές από Plexiglas σε διάφορα πάχη και χρώματα. Φωτισμός με led (μοριακός) σε προφίλ αλουμινίου με διάχυση του φωτισμού σε όλη την επιφάνεια της επιγραφής. Δυνατότητα χάραξης και κοπής (επεξεργασία με laser).
Πυλώνες:
Διαφημιστική κατασκευή εξωτερικού χώρου φωτεινή ή μη σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις.
Ξύλινες
Οδοπινακίδες:
Πινακίδες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κατεύθυνσης με αντανακλαστικό αυτοκόλλητο υψηλής ποιότητας.
Επισκευές – Καθαρισμός:
Αναλαμβάνουμε την επισκευή ή/και την ανακατασκευή οποιασδήποτε επιγραφής (βάψιμο, αντικατάσταση λαμπτήρων και υλικών που έχουν φθαρεί) καθώς και τον καθαρισμό της.
Τοποθέτηση:
Τοποθετούμε οποιαδήποτε επιγραφή με τη σωστή χρήση υλικών και τεχνογνωσίας.
Menu